vineri, 21 decembrie 2007

Rezultatele campaniei “Sinistratii din Tecuci au nevoie de… Oameni!”

Trimis pe 20 December 2007 de Echipa Sinistrati.info

Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” anunta incheierea cu succes a campaniei umanitare “Sinistratii din Tecuci au nevoie de… Oameni!”
Campania “Sinistratii din Tecuci au nevoie de … Oameni!” a fost destinata ajutorarii sinistratilor din Tecuci, in urma inundatiilor din luna septembrie. Un numar ridicat de companii si de persoane fizice si-au reunit eforturile pentru a-i ajuta pe sinistratii din Tecuci, prin donatii in obiecte si bani.
In cadrul acestei actiuni umanitare s-au implicat persoane din localitatile Valcea, Cluj, Brasov, Targu Mures si Bucuresti , Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti si companiile Danone, Procter &Gamble Romania , Vector Software, Coral 33 All-Prod.

Prima etapa a campaniei s-a desfasurat in perioada 21-22 octombrie 2007 si a constat in colectarea de donatii la sediile centrelor locale din Valcea, Brasov, Cluj si Targu Mures, iar in Bucuresti la cele doua corturi ale Jandarmeriei, amplasate in parcul Drumul Taberei. Au fost colectate si transportate catre Tecuci: din Bucuresti, doua camioane pline cu haine, invelitori, mobilier, rechizite, detergenti, dar si electrocasnice, precum si o dubita plina cu lactate, iar din Cluj un microbuz plin, de asemenea cu saltele, invelitori si haine.

Cea de-a doua etapa s-a finalizat la sfarsitul saptamanii trecute si a constat in transportul spre Tecuci al materialelor din Brasov, Valcea si noile donatii din Bucuresti.

Un element important de promovare si informare referitor la derularea campaniei umanitare l-a reprezentat blogul Sinistrati.info, in cadrul caruia au fost prezentate toate informatiile referitoare la “Sinistratii din Tecuci au nevoie de… Oameni!”. Multumim celor ce au mediatizat acest blog, amintindu-i pe Orlando Nicoara (Orlando.ro), Victor Ciutacu (Ciutacu.ro), Ramona Bercea (RamonaBercea.ro), BlogAbout.EU.

Campania a fost posibila cu sprijinul centrelor locale din localitatile amintite, al Primariei Sectorului 6, al Jandarmeriei Romane, care a sigurat cea mai mare parte a transportului, al companiei Vector Telecom care a asigurat comunicarea pe tot parcursul proiectului, al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucuresti, care a sustinut promovarea proiectului in toate parohiile romano-catolice din Bucuresti, al Directiilor Judetene de Tineret din Cluj si Brasov si al Enki-Design.com, care a dezvoltat si intretinut blogul www.sinstrati.info.

Cercetasii Romaniei multumesc tuturor Oamenilor care au ajutat, atat ca persoane fizice cat si in calitate de reprezentanti ai firmelor amintite, la reusita acestei campanii, va invita sa le fiti aproape si in proiectele viitoare si va doresc tuturor Sarbatori Binecuvantate!



(articol preluat de pe http://sinistrati.info/blog/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu