sâmbătă, 9 februarie 2008

Scout Winter Camp

Scout Winter Camp

(sau aventurile cercetasilor valceni pe taramurile mlastinoase ale patriei noastre)

Daca ar fi sa pun sub lupa si sa studiez campul organizat de centrul nostru local as ajunge la urmatoarele concluzii (am speranta ca participatii vor fi de acord cu acestea): dormitul intr-o sala de clasa nu este atat de rau precum majoritatea se asteapta ( o conditie ar fi sa nu stati langa calorifer!! ), faceti niste vocalize inainte de orice sesiune de karaoke, altfel se lasa cu dureri de gat(pentru cel care canta) sau de burta (de la ras , bineinteles, pentru cei care privesc) si atentie mare la campurile de iarna!! Protejati-va…folositi paranamoale(cititi correct!! nu paranormale) ! Noi am aflat cu aceasta ocazie ca la Olanesti-Gurguiata se poarta noroiul, noroiul blestemat care sta pe pantaloni, pe bocanci si nu se lasa dus nici cu slujbe nici cu mita… noroiul care ne-a transformat hike-ul intr-o experienta off-road de pomina lumii, mai ales ca multi dintre noi nu cunosteau senzatia aceea de deplasare a pamantului de sub picioare .

Probabil va intrebati acum : Ce rost a avut toata distractia asta? Raspuns: Sa ajutam batranii care locuiesc in Gurguiata , in locuinte darapanate , imprastiate pe niste dealuri, izolate de comunitati rurale mai dezvoltate. Cu banii stransi din taxele de camp ale participantilor am reusit sa cumparam alimente pentru acei oameni neajutorati si pentru maicutele de la Schitul Brad.

Desi traseul nu a fost usor, ingreunat mai ales de … noroi, am avut si momente mai distractive – Seara de proiectie de filme si Karaoke, care se pare ca a fost un succes(sper din nou ca participantii vor fi de acord cu mine) in mare parte datorita prezentei de spirit a staff-ului care au facut alegeri inspirate pentru Playlistul care ne-a lasat muti efectiv(va spuneam de vocalize… ) dupa cateva ore de piese care mai de care mai bune.

Concluzia: desi multi ar spune ca a fost cel mai scurt camp la care au participat vreodata (si pentru unii si singurul J..deocamdata), scopul a fost atins , adica organizarea unei reuniuni cercetasesti pentru strangere de fonduri si ajutorarea oamenilor care au nevoie.

Suntem gata oricand pentru a face lumea mai buna !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu